O.Z.O.R.A. Fesztivál

OZORA Fesztivál Dádpuszta

 

Az O.Z.O.R.A fesztivált a dádpusztai völgyben 2005-óta rendezik meg minden évben. Az egyhetes zenei és kultúrális esemény, a szubkultúra egyik legnagyobb rendezvénye. 25-30 ezer látogatója leginkább Európa országaiból, Észak-Amerikából és a világ számos országából érkezik. A fesztivál a pszichedelikus zene, a spiritualitás, a környezettudatosság jegyében zajlik. Az ide látogató fesztiválozók csak egyszerűen a Paradicsomnak nevezik ezt a helyet.

A lenyűgöző környezetben és a számos csodálatos épület, természetes anyagokból készült szobor, műalkotás között megrendezett találkozó nemcsak a zenéről, hanem a szeretetről, a pihenésről, a családokról szól. Sokszínű program részei, a cirkuszi előadások, táncházak, labirintus, tanítások, kézműves programok. Az egyhetes program alatt neves zenészek, előadásai, képzőművészek alkotásait nézhetik, hallgathatják, különböző workshopjain vehetnek részt az idelátogatók.

 

OZORA Fesztivál taxi
Maciej Miąsik from Warszawa, Poland [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

 

OZORA fesztivál helyszín:

Dádpuszta

OZORA fesztivál 2024 időpont:

2024.07.26. - 08.06.

OZORA fesztivál taxi rendelés:

+36 30 58-58-111

 

Bővebb információ a O.Z.O.R.A. Fesztivál programjairól a fesztivál hivatalos oldalán: https://ozorafestival.eu/

A OZORA fesztivál taxi szolgáltatásunkkal nemcsak a megérkezéskor és a fesztivál végi távozáskor nyújtunk taxi szolgáltatást, hanem a teljes fesztivál ideje alatt.

Ne aggódjon azon, hogy jut el a fesztiválra vagy a szállására, csak mentse el telefonszámunk és mi a nap 24 órájában elvisszük, ahova csak szeretné.

Hívja a Siófok Taxi Fly taxit Siófokon a +36 30 58-58-111-es telefonszámon vagy rendelje meg előre taxiját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Előrendeléssel akár a közeli repülőterekről is vállaljuk transzfer taxi szolgáltatásunk. További információkat a Reptéri transzfer oldalunkon található.

 

Siófok Taxi Fly +36 30-58-58-111

 

Sütiket használunk a weboldalforgalmunk elemzéséhez.
A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. További információ