Samsara Fesztivál

Samsara Fesztivál Siófok

 

A béke és a harmónia fesztiválja Siófokon a Töreki erdőkben. A Samsara fesztiválra az emberek pihenni, feltőltődni jönnek. A 2016 óta megrendezésre kerülő egy hetes programon a pszihedelikus chill zenék mellett jógaórákon, tanításokon, különböző foglalkozásokon vehetnek részt a résztvevők. E hét alatt javarészt külföldi előadók, DJ-k adnak koncertet 3 színpadon. Nemzetközi tanítók, gyógyítók, életviteli tanácsadók tartanak tanításokat, előadásokat, a harmónia, a béke jegyében. Külön jógafaluban nemzetközi jógaoktatók tartanak jógaórákat, workshopokat.

 

Samsara fesztivál helyszín:

Siófok - Töreki városrész

Samsara fesztivál 2024 időpont:

Szervezés alatt.

Samsara fesztivál taxi rendelés:

+36 30 58-58-111

 

Bővebb információ a Samsara. Fesztivál programjairól a fesztivál hivatalos oldalán: http://samsarafestival.eu/

Samsara fesztivál taxi szolgáltatást nemcsak a megérkezéskor és a fesztivál végi távozáskor nyújtuk, hanem a teljes fesztivál ideje alatt. Taxi rendelés Siófokon fix árakkal, nézze meg árainkat a Taxi Árak menüpont alatt.

Ne aggódjon azon, hogy jut el a fesztiválra vagy akár a pályaudvarra, csak mentse el telefonszámunk és mi a nap 24 órájában elviszünk, ahova csak szeretné.

Hívja a Siófok Taxi Fly siófoki taxit a +36 30 58-58-111-es telefonszámon vagy rendelje meg előre taxiját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Előrendeléssel akár a közeli repülőterekről is vállaljuk transzfer taxi szolgáltatásunk. További információkat a Reptéri transzfer oldalunkon található.

 

Siófok Taxi Fly +36 30-58-58-111

Sütiket használunk a weboldalforgalmunk elemzéséhez.
A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. További információ